Onze vissen in de vijver

Waar de bouw tijdens de zomervakantie vaak in wat rustiger vaarwater komt, zijn we bij ViS Detachering volop in ontwikkeling geweest. Een van onze medewerkers is weer terug, maar we hebben ook nieuwe vis gevangen.

Nieuwe ViS

Denise Munsterman- van der Gijze werkzaam als Commerciële Ondersteuning bij ViS Detachering.
Denise Munsterman

Denise Munsterman is sinds halverwege juli weer terug van zwangerschapsverlof. Zij is trotse moeder van haar zoon Sem en haar pasgeboren dochtertje Mila. Zij heeft haar werkzaamheden als Commerciële Ondersteuning inmiddels weer hervat.

Ondertussen is ook Didi van Wetten in dienst getreden als Junior (Online) Communicatie Adviseur. Zij zal zich gaan bezig houden met de communicatie in de breedste zin van het woord.

Didi van Wetten ViS Detachering
Didi van Wetten

Hierbij kun je onder andere denken aan het onderhouden van de website, het schrijven van nieuwsartikelen en het opzetten en uitvoeren van het marketingplan. Na het behalen van haar diploma is zij voor een aantal maanden op reis geweest door Zuid-Oost Azië. De Aziatische sferen heeft zij verruild voor ons polderland en inmiddels is zij vol enthousiasme gestart aan haar functie bij ViS.

Meer ViSsen?

Benieuwd naar de andere leden van het team? Maak kennis met het gehele team.