Züblin Civiele Betonbouw

Züblin Civiele Betonbouw en ViS Detachering

Bij Aannemingsbedrijf Züblin Civiele Betonbouw, voorheen Ippel Civiele Betonbouw, levert ViS Detachering een substantiële bijdrage aan uitdagende civieltechnische betonbouwprojecten in heel Nederland. Denk aan de aanleg en het onderhoud van bruggen, viaducten en A- en N-wegen, maar ook aan bijvoorbeeld kades en steigers bij een containerterminal.

ViS medewerker bij Züblin Civiele Betonbouw

Landmeter / Maatvoerder

Bij Züblin Civiele Betonbouw is via ViS Detachering een Landmeter / Maatvoerder van start gegaan. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inmeten van de buitenruimte op projectlocaties om de huidige situatie in kaart te brengen. Daarnaast bediend de Landmeter / Maatvoerder verschillende soorten meetapparatuur en verwerkt hij de meetgegevens.

Over Züblin Civiele Betonbouw

Züblin Civiele Betonbouw is een specialist in de engineering en uitvoering van betonconstructies voor grote infrastructurele projecten. Hierbij valt te denken aan bruggen, viaducten, tunnels, geluidsschermen en kademuren.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever VolkerWessels. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.