Woningborg

Woningborg en ViS Detachering

Zowel Woningborg als ViS detachering hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat is een van de redenen dat de samenwerking tussen Woningborg en ViS Detachering zo succesvol is.

ViS medewerker bij Woningborg

Bouwkundig inspecteur

In de rol van Bouwkundig Inspecteur heeft een medewerker van ViS gewerkt aan het uitvoeren van inspecties op bouwprojecten en/of transformatieprojecten in de uitvoeringsfase. Het bezoeken van bouwplaatsen binnen het toegewezen rayon en opstellen van rapportages behoort ook tot haar taken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het controleren van de veiligheid op de bouwplaats.

Over Woningborg

Kwaliteit waarborgen van (nieuw)bouwprojecten in Nederland, dat is de missie van Woningborg. Dit streven zij na voor zowel de bouwers als de (toekomstige) bewoners. Zij zijn gespecialiseerd in garantie en waarborging, kwaliteitswaarborging en bouwadvisering.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Waterpas. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.