Werkorganisatie Duivenvoorde

Werkorganisatie Duivenvoorde en ViS Detachering

De Werkorganisatie Duivenvoorde is een samenwerkingsverband tussen gemeente Wassenaar en Voorschoten. Met ruim 350 collega’s werken zij er aan om voor de gemeenschap het verschil te maken. Met ruimte om te wonen, te leven, te werken en te ontspannen. ViS Detachering onderstreept deze visie van harte. We zijn dan ook trots om met deze organisatie samen te mogen werken.

ViS medewerker bij Werkorganisatie Duivenvoorde

Toezichthouder Bouwwerkzaamheden

Via ViS Detachering is bij de Werkorganisatie Duivenvoorde een Toezichthouder Bouwwwerkzaamheden van start gegaan. Hierbij gebruikt hij zijn kennis en kunde om te controleren of er gebouwd wordt zoals beschreven staat in de vergunning. Daarnaast voert hij steekproefcontroles uit om toe te zien op de kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden en het gebruik van gebouwen en terreinen. Ook het behandelen en afhandelen van klachten en meldingen van bewoners in relatie tot de bebouwde leefomgeving behoren tot de werkzaamheden.

Over Werkorganisatie Duivenvoorde

De Werkorganisatie Duivenvoorde is een samenwerking tussen de gemeenten Voorschoten en Wassenaar. Deze gemeenten gelegen in een groene omgeving vlak bij zee, maar ook de Randstad werken gezamenlijk aan de ontwikkeling van de (bebouwde) omgeving en hun mensen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Werkorganisatie Druten Wijchen. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.