Waterpas Civiel Adviesbureau

Bijdrage ViS Detachering

Aangezien één van onze oprichters, Gijs van Ierssel, een oud-medewerker van Waterpas Civiel Adviesbureau is, hebben wij hier vanzelfsprekend een bijzondere relatie mee. Sterker nog: het eerste project van ViS was de inzet van een Projectleider in combinatie met Waterpas bij de gemeente Boskoop.

Na dit eerste succes hebben wij hier al meerdere medewerkers ingezet, variërend van Werkvoorbereider, Bestekschrijver tot Toezichthouder en Projectleider. Momenteel is er een zeer ervaren Senior Werkvoorbereider/ Bestekschrijver werkzaam. Inmiddels is een behoorlijk deel van de organisatie samengesteld uit oud-medewerkers van ViS.

De Senior Werkvoorbereider/ Bestekschrijver werkt op dit moment voornamelijk aan grotere reconstructies van wegen en het bouw- en woonrijp maken van een aantal locatie ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn Essendael te Rhoon en Kloosterbuuren te Den Haag. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de werken, van ramingen en het uitwerken van de technische oplossingen tot en met de contracten op basis van zowel RAW als UAV-gc.

Over Waterpas Civiel Adviesbureau

Waterpas Civiel Adviesbureau is een middelgroot ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in stedelijke infrastructuur. Zij zijn met name georiënteerd op gemeenten en projectontwikkelaars. Omdat het ingenieursbureau meerdere vestiging heeft door Nederland zijn zij landelijk operationeel.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Waalpartners. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Waterpas Civiel Adviesbureau logo