Waterpas Civiel Adviesbureau

Bijdrage ViS Detachering

Aangezien één van onze oprichters, Gijs van Ierssel, een oud-medewerker van Waterpas Civiel Adviesbureau is, hebben wij hier vanzelfsprekend een bijzondere relatie mee. Sterker nog: het eerste project van ViS was de inzet van een Projectleider in combinatie met Waterpas bij de gemeente Boskoop.

ViS Mederwerkers bij Waterpas Civiel Adviesbureau

Na deze eerste succesvolle samenwerking heeft ViS Detachering al meerdere medewerkers ingezet bij Waterpas Civiel Adviesbureau, variërend van Werkvoorbereider, Bestekschrijver tot Toezichthouder en Projectleider. Inmiddels is een behoorlijk deel van de organisatie samengesteld uit oud-medewerkers van ViS.

Senior Werkvoorbereider

Een van de meest aansprekende rollen welke een medewerker van Vis Detachering binnen Waterpas Civiel Adviesbureau heeft mogen vervullen is die van Senior Werkvoorbereider. In deze rol ben je verantwoordelijk voor grote reconstructies van wegen en het bouw- en woonrijp maken van een aantal locatie ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn Essendael te Rhoon en Kloosterbuuren te Den Haag. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de werken, van ramingen en het uitwerken van de technische oplossingen tot en met de contracten op basis van zowel RAW als UAV-gc.

Over Waterpas Civiel Adviesbureau

Waterpas Civiel Adviesbureau is een middelgroot ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in stedelijke infrastructuur. Zij zijn met name georiënteerd op gemeenten en projectontwikkelaars. Omdat het ingenieursbureau meerdere vestiging heeft door Nederland zijn zij landelijk operationeel.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Waalpartners. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Waterpas Civiel Adviesbureau logo