Volker Wesselsgroep / KWS Infra / Holland Scherm

Bijdrage ViS Detachering

Voor een grote speler in ‘bouwend Nederland’ als de Volker Wesselsgroep heeft ViS voor meerdere onderdelen een behoorlijk aantal functies vervuld. Voor onder andere KWS Infra bij meerdere vestigingen heeft ViS Calculators, Werkvoorbereiders en meer in het algemeen een Medewerker Bedrijfsbureau ingezet.

Hier hebben zij gewerkt aan stedelijk infrastructurele werken, vanaf calculaties, begrotingen tot en met de uitvoering. De werken liepen uiteen van grotere reconstructies van wegen inclusief de volledige renovatie of vervanging van de riolering tot en met het compleet bouw- en woonrijp maken van locaties. Voor de realisatie van deze projecten heeft ViS tevens Uitvoerders bemiddeld die uiteindelijk in dienst zijn getreden.

Naast KWS Infra heeft ViS bijvoorbeeld ook vacatures vervuld bij Holland Scherm. Vanzelfsprekend worden hier geluidsschermen gerealiseerd, maar tevens kleinere betonconstructies. Ook hier zijn Calculators en Werkvoorbereiders aan de slag gegaan via ViS.

Over Volker Wesselsgroep / KWS Infra / Holland Scherm

Volker Wesselsgroep / KWS Infra / Holland Scherm is een bouwbedrijf dat zich richt op het realiseren, ontwerpen, beheren en ontwikkelen van bouwprojecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Vermeulen Groep. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering Volker Wesselsgroep logo