VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm

VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm en ViS Detachering

Voor een grote speler in ‘bouwend Nederland’ als de VolkerWessels Groep heeft ViS Detachering voor meerdere onderdelen een behoorlijk aantal functies vervuld. Een goed begin is het halve werk en zodoende heeft ViS Detachering onder andere bij KWS Infra ondersteuning ingezet op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding.

ViS medewerkers bij VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm

Calculators / Werkvoorbereiders

Via ViS Detachering zijn meerdere Calculators / Werkvoorbereiders van start gegaan. Deze medewerkers zijn werkzaam aan stedelijk infrastructurele werken. Zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties en begrotingen. Zij werken aan uiteenlopende projecten: van grote reconstructies van wegen inclusief de volledige renovatie tot en met vervanging van de riolering of het compleet bouw- en woonrijp maken van locaties.

Naast KWS Infra heeft ViS eveneens vacatures vervuld bij Holland Scherm. Vanzelfsprekend worden hier geluidsschermen gerealiseerd, maar ook kleinere betonconstructies. Ook hier zijn via ViS Detachering Calculators en Werkvoorbereiders aan de slag gegaan.

Over VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm

VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm is een bouwbedrijf dat zich richt op het realiseren, ontwerpen, beheren en ontwikkelen van bouwprojecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Vermeulen Groep of de volgende opdrachtgever Züblin Civiele Betonbouw. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering Volker Wesselsgroep logo