Van Oord

Van Oord en ViS Detachering

De wegen kruisen bij ViS Detachering en bij Van Oord met het niet volledig werken volgens de boekjes. Nee, beide bedrijven geloven dat er meer in zit dan alleen de geschreven regels. Ze willen allebei dat hun werknemers/ collega’s het werk verrichten met passie en met plezier. Beide bedrijven geloven erin dat dit werkt, werken vanuit passie.

ViS medewerkers bij Van Oord

De System Engineer heeft de volgende taken: het opzetten, inrichten en implementeren van de SE-filosofie gericht op de implementatiefase van de projecten. Als tweede het structureren van eisen, activiteiten, functies en objecten. Maar ook het beheren van de projectscope en de interfaces tussen verschillende werkpakketten. Daarbij coördineert hij de vertaling van contracteisen naar concrete specificaties samen met de technische teams en het definiëren van de scope per werkpakket. Het verificatie- en validatieproces. Tot slot verricht hij ook de volgende taken: het inrichten, implementeren en beheren van informatiemanagementsystemen (oa Relatics).

Over Van Oord

Van Oord is een Nederlands bedrijf met ruim 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer. Marine ingenuity is hun handelsmerk. Duurzaamheid, innovatie en samenwerking zijn de sleutelwoorden bij het oplossen van de huidige wereldproblemen. Hun drijfveer is het nastreven van het bedrijfsdoel en dat is om een steentje bij te dragen aan een betere wereld voor de toekomstige generaties.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Tu Delft of onze volgende opdrachtgever Waterschap Hollandse Delta. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.