Van der Leij

Van der Leij en ViS Detachering

Veel kernwaarden van Van der Leij en ViS Detachering komen overeen, hierdoor wordt een succesvolle samenwerking gewaarborgd. ViS Detachering biedt ondersteuning op het gebied van werkvoorbereiding.

ViS Medewerkers bij Van der Leij

Junior Werkorganisator / Werkvoorbereider

Via Vis Detachering is er bij Van der Leij een Junior Werkorganisator / Werkvoorbereider van start gegaan. Hij is verantwoordelijk voor het tijdig inplannen van de werkzaamheden en vaklieden op de werkplaatsen, daarnaast verzorgt hij de communicatie met bewoners en opdrachtgevers. In deze veelzijdige functie is hij tevens verantwoordelijk voor de correcte gegevensstroom naar de bouwplaats en andere collega’s en voor het naleven van de VGM-regels en voorschriften. Hij levert input tijdens de overleggen en afhankelijk van de omstandigheden draagt hij ook zorg voor een juiste klachtenafhandeling.

Over Van der Leij

Van der Leij is een toonaangevend bouwbedrijf en heeft diverse vestigingen in de Randstad. Zij werkt gedreven aan onderhoudsprojecten, maar ook aan grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Kenmerkend zijn haar duurzame relaties, haar dienstverlenende instelling, oplossingsgerichte wijze van denken en haar ondernemende houding.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Van Boekel Zeeland of onze volgende opdrachtgever Vermeulen Groep. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.