Thuis in Bouwen

Thuis in Bouwen en ViS Detachering

Thuis in Bouwen is een innovatieve opdrachtgever van ViS Detachering. Wij bieden tijdens de voorbereiding van luxe woningbouwprojecten ondersteuning.

ViS Medewerkers bij Thuis in Bouwen

Bij Thuis in Bouwen is via ViS Detachering een Werkvoorbereider aan de slag. Hij houdt zich met name bezig met de luxe woningbouwprojecten en krijgt in deze functie veel vrijheid om diverse en uitdagende werkzaamheden te verrichten, zoals het opstellen en uitbrengen van offertes en het verzorgen van het contact met klanten en andere betrokkenen bij projecten.

Over Thuis in Bouwen

Met jaren ervaring realiseert Thuis in Bouwen huizen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Ze hanteren een duidelijk stappenplan, waardoor de koper niet voor verrassingen komt te staan. Thuis in Bouwen houdt veel rekening met de wensen van kopers en betrekt hen in het totale bouwproces. Met hun inspiratie stellen zij (toekomstige) kopers in de mogelijkheid om de materialen te “ervaren” voordat zij beslissen. Dit past bij hun missie om klantverwachtingen te overtreffen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze opdrachtgever Rijndam Revalidatie of onze opdrachtgever Van Boekel Zeeland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Thuis in Bouwen logo