Thuis in Bouwen

Bijdrage ViS Detachering

Bij Thuis in Bouwen is via ViS Detachering een werkvoorbereider actief. Onze werkvoorbereider houdt zich met name bezig met luxe woningbouw en krijgt in deze functie veel vrijheid om de diverse en uitdagende werkzaamheden te verrichten.  Zo leveren we voor Thuis in Bouwen een bijdrage aan het opstellen en uitbrengen van offertes en het verzorgen van contact met klanten en betrokkenen bij het project.

Over Thuis in Bouwen

Met jaren ervaring realiseert Thuis in Bouwen huizen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Ze hanteren een duidelijk stappenplan, waardoor de koper niet voor verrassingen komt te staan. Thuis in Bouwen houdt veel rekening met de wensen van kopers en betrekt hen in het totale bouwproces. Met hun inspiratie stellen zij (toekomstige) kopers in de mogelijkheid om de materialen te “ervaren” voordat zij beslissen. Dit past bij hun missie om klantverwachtingen te overtreffen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze opdrachtgever Aannemingsbedrijf Krinkels of onze opdrachtgever Volker Wesselsgroep / KWS Infra / Holland Scherm. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Thuis in Bouwen logo