The People Group

The People Group en ViS Detachering

Met dit ontwerp- en adviesbureau heeft ViS geruime tijd een zeer nauwe samenwerking. Dit houdt concreet in dat ViS zowel de werving van nieuwe medewerkers op zich neemt, alsmede samenwerkt op projecten die óf ViS óf The People Group (voorheen Inspec) verwerft.

ViS medewerkers bij The People Group

Wij hebben in samenwerking met The People Group verschillende mensen op uitdagende opdrachten geplaatst. Onder andere in de rol van een (plaatsvervangend) Technisch Manager, een Ontwerpleider, meerdere Ontwerpers en een Procescoördinator.

ViS bemiddelt ook regelmatig voor functies op het specialisme van The People Group: Wegen en Verkeer, zoals (Civil 3D) tekenaar, (MX) Ontwerper of Ontwerpleider, die zowel een projectmatig als structureel karakter hebben.

Projecten samen met The People Group

Het mooiste voorbeeld van onze samenwerking is het project de Ring Utrecht: een project van ruim 1 miljard euro waarbij ViS in combinatie met The People Group het volledige Ontwerpteam heeft bemant.

Over The People Group

The People Group is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van verkeersveiligheid en mobiliteitsvraagstukken. Zij bedenken de best mogelijke oplossing voor complexe, multidisciplinaire ontwikkeltrajecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever HK Civiel Adviesbureau of onze volgende opdrachtgever Iv-Groep / Infra / Consult. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.