The People Group

Bijdrage ViS Detachering

Met dit ontwerp- en adviesbureau heeft ViS alweer vijf jaar een zeer nauwe ‘wederzijdse’ samenwerking. Dit houdt in dat ViS zowel de werving van nieuwe medewerkers op zich neemt alsmede samenwerkt op projecten die óf ViS óf The People Group (voorheen Inspec) verwerft. Het mooiste voorbeeld is de Ring Utrecht: een project van ruim 1 miljard euro waarbij ViS in combinatie met The People Group het volledige Ontwerpteam bemant.

Dit is een (plaatsvervangend) Technisch Manager, een Ontwerpleider, drie Ontwerpers en een Procescoördinator. Naast deze samenwerking bemiddelt ViS ook regelmatig voor functies op het specialisme van The People Group: Wegen en Verkeer, zoals (Civil 3D) tekenaar, (MX) Ontwerper of Ontwerpleider, die zowel een projectmatig als structureel karakter hebben.

Over The People Group

Het is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van verkeersveiligheid en mobiliteitsvraagstukken. Zij bedenken de best mogelijke oplossing voor complexe, multidisciplinaire ontwikkeltrajecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever HK Civiel Adviesbureau of onze volgende opdrachtgever Iv-Groep / Infra / Consult. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.