Sweco/Grontmij

Tekenaar en Ontwerper

Voor ingenieursbureau Sweco, voorheen Grontmij, heeft ViS kennis en capaciteit geleverd op meerdere vestigingen door heel Nederland. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van System Engineering (SE). Zowel op middelgrote en grote infrastructurele projecten hebben wij ondersteuning geboden. Een mooi voorbeeld daarvan is de aanleg van tramspoor de Uithoflijn in de regio Utrecht. Deze is gerealiseerd in samenwerking met het Projectbureau Uithoflijn, de Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht.

Verder geven we invulling aan de Advisering rond bodem, grondwatertechniek en energie in de regio Noord-Nederland waaronder de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Hierbij vertegenwoordigt onze Adviseur het ingenieursbureau bij opdrachtgevers in verschillende projectfasen. Hij geeft inhoudelijk advies op het gebied van geohydrologie, grondmechanica, CO2 en aardwarmte-projecten.

Over Sweco/Grontmij

Per 4 april 2016 is de naam Grontmij Nederland veranderd in Sweco Nederland. Sweco is een gerenommeerd ingenieurs- en adviesbureau dat werkt aan uiteenlopende projecten op het gebied van inrichting van de openbare ruimte en mobiliteit voor zowel overheden als voor private opdrachtgevers. Ze geeft advies, maakt ontwerpen en draagt zorg voor het management van projecten op het gebied van bouw, infrastructuur en milieu. Het bureau is zowel nationaal als internationaal georiënteerd.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever RoyalHaskoningDHV of onze volgende opdrachtgever Tauw. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Sweco Grontmij logo