Sweco (Grontmij)

Sweco en ViS Detachering

Voor ingenieursbureau Sweco, voorheen Grontmij, heeft ViS Detachering kennis en capaciteit geleverd op meerdere vestigingen binnen Nederland. We hebben hierbij een mooie samenwerking opgebouwd waarbij de medewerkers van ViS een aandeel konden leveren aan toonaangevende projecten.

ViS medewerkers bij Sweco

De medewerkers van ViS hebben Sweco ondersteuning geboden op het gebied van System Engineering (SE), daarnaast is er een 3D Ontwerper werkzaam geweest. Ook heeft onze Adviseur Geotechniek Sweco bij opdrachtgevers in verschillende projectfasen vertegenwoordigd. Hij heeft inhoudelijk advies gegeven op het gebied van geohydrologie, grondmechanica, CO2 en aardwarmte-projecten.

Projecten bij Sweco

Zowel op middelgrote en grote infrastructurele projecten heeft ViS Detachering ondersteuning geboden. Een mooi voorbeeld daarvan is de aanleg van tramspoor de Uithoflijn in de regio Utrecht. Deze is gerealiseerd in samenwerking met het Projectbureau Uithoflijn, de Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht.
Verder hebben we invulling gegeven aan de advisering rond bodem, grondwatertechniek en energie in de regio Noord-Nederland waaronder de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Over Sweco (Grontmij)

In 2016 is de naam Grontmij Nederland veranderd in Sweco Nederland. Sweco is een gerenommeerd ingenieurs- en adviesbureau dat werkt aan uiteenlopende projecten op het gebied van inrichting van de openbare ruimte en mobiliteit voor zowel overheden als voor private opdrachtgevers. Ze geeft advies, maakt ontwerpen en draagt zorg voor het management van projecten op het gebied van bouw, infrastructuur en milieu. Het bureau is zowel nationaal als internationaal georiënteerd.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Sodexo of onze volgende opdrachtgever Tauw. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Sweco Grontmij logo