Sodexo

Sodexo en ViS Detachering

ViS Detachering biedt Sodexo ondersteuning bij diverse bouwkundige projecten. Op deze manier is een goede samenwerking ontstaan met deze speler op wereldniveau.

ViS Medewerker bij Sodexo

Toezichthouder/Directievoerder

Bij Sodexo werkt een ViS medewerker als Toezichthouder / Directievoerder. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning tijdens de voorbereiding van bouwkundige projecten. Hij houdt zich hierbij bezig met het aansturen, realiseren en begeleiden van bouwtechnische projecten. Uiteraard let hij hierbij op de gestelde eisen op het gebied van kosten, tijd en kwaliteit.

Projectleider Bouwkunde

Via ViS Detachering is bij Sodexo een Projectleider Bouwkunde aan de slag gegaan. In de functie van Projectleider is hij verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning tijdens de voorbereiding van bouwkundige projecten. Daarnaast bestaan zijn werkzaamheden uit het aansturen, realiseren en begeleiden van bouw- en installatietechnische projecten.

Over Sodexo

Sodexo is een grote internationale organisatie die zich al 55 jaar richt op het ontwikkelen, beheren en leveren van vele facetten die facilitaire dienstverlening rijk is. Waaronder gebouwbeheer, restauratieve werkzaamheden, landscaping en facilitaire services. In haar ondernemen heeft ze kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan, zo ontzorgt zij haar opdrachtgevers optimaal.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Servicecentrum Drechtsteden of onze volgende opdrachtgever Sweco/Grontmij. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.