RoyalHaskoningDHV

Royal HaskoningDHV en ViS Detachering

Zowel voor Royal Haskoning, als DHV, alsmede de uiteindelijke combinatie Royal HaskoningDHV heeft ViS meerdere opdrachten vervuld. Hiermee is een stabiele samenwerking opgebouwd, waarbij meerdere medewerkers van ViS bij uiteenlopende projecten zijn ingezet.

ViS Medewerkers bij Royal HaskoningDHV

De medewerkers van ViS hebben bij Royal HaskoningDHV met name gewerkt binnen de werkvoorbereiding en projectleiding. Onze collega’s waren hierbij vooral betrokken bij stedelijk en regionale infrastructurele projecten, maar tevens projecten waarbij railinfra nadrukkelijk verweven is. Op het gebied van werkvoorbereiding hebben onze medewerkers de volledige voorbereiding van projecten op zich genomen. Zij waren betrokken vanaf het initiatief waarbij het schetsontwerp werd uitgewerkt, tot en met het volledige (detail-)teken- en bestekwerk. Tevens werd de voorbereiding en het opstellen van andere contractvormen verzorgd, zoals UAV-GC, D&C en E&C. Ook de begeleiding tot en met de aanbesteding behoorde hier tot de taken van voornamelijk Projectleiders, maar tijdens de realisatie is onder hun verantwoordelijkheid het toezicht en de directievoering eveneens opgepakt.

Over Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is het op drie na grootste ingenieursbureau van Nederland. Dit internationale ingenieursbureau levert diensten op het gebied van onder andere infrastructuur, transport, stedelijk gebied en water.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Movares / Holland Railconsult of onze volgende opdrachtgever Servicecentrum Drechtsteden. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Royal HaskoningDHV logo