RoyalHaskoningDHV

Bijdrage ViS Detachering

Zowel voor Royal Haskoning, als DHV, alsmede de uiteindelijke combinatie Royal HaskoningDHV heeft ViS meerdere opdrachten vervuld. De nadruk voor rollen bij dit op 3 na grootste ingenieursbureau van Nederland ligt op werkvoorbereiding en projectleiding. Onze collega’s zijn vooral betrokken bij stedelijk en regionale infrastructuur projecten, maar tevens projecten waarbij railinfra nadrukkelijk verweven is.

Op het gebied van werkvoorbereiding pakken medewerkers de volledige voorbereiding van projecten op. Zij zijn betrokken vanaf het initiatief waarbij het schetsontwerp wordt uitgewerkt, tot en met het volledige (detail-)teken- en bestekswerk. Tevens zijn door de medewerkers de voorbereiding en het daadwerkelijke opstellen van andere contractvormen verzorgd, zoals UAV-GC, D&C en E&C. Ook de begeleiding tot en met de aanbesteding behoort hier tot de taken van voornamelijk Projectleiders, maar tijdens de realisatie is onder hun verantwoordelijkheid het toezicht en de directievoering eveneens opgepakt.

Over Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een internationaal ingenieursbureau die diensten levert op het gebied van onder andere infrastructuur, transport, stedelijk gebied en water.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Movares / Holland Railconsult of onze volgende opdrachtgever Sweco/Grontmij. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Royal HaskoningDHV logo