Rijndam Revalidatie

Rijndam Revalidatie en ViS Detachering

Eén van de afdelingen van Rijndam Revalidatie is de afdeling Vastgoedbeheer. Zij zijn verantwoordelijk voor de bouw, verbouw en renovatie van het vastgoed van de organisatie. Voor de vele vastgoedprojecten die dit bedrijf op de plank heeft, levert ViS Detachering een bijdrage door de inzet van extra projectondersteuning.

ViS medewerker bij Rijndam Revalidatie

Projectondersteuner

Via ViS Detachering is er een Projectondersteuner aan de slag gegaan. In deze rol ben je verantwoordelijk voor coördinerende en secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van het projectmanagement op het gebied van de (technische) voorbereiding en organisatie van de vastgoedprojecten. Daarnaast zorgt hij voor de juiste documentatie ten behoeve van de juridische/contractuele aangelegenheden en het beheer van het bouwarchief. Tevens draagt de Projectondersteuner zorg voor de bouwcommunicatie conform de afspraken in het communicatieplan. Hierbij biedt hij voornamelijk ondersteuning aan en werkt hij nauw samen met de Projectmanager Bouw en de Projectcoördinator Vastgoed en Huisvesting.

Rijndam Revalidatie

Rijndam Revalidatie is een bedrijf in de medische verzorgingssector dat gespecialiseerd is in complexe revalidatievraagstukken. Ze zijn een begrip binnen deze markt en bestaan dan ook al 100 jaar.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Quercus Boomverzorging of onze volgende opdrachtgever Thuis in Bouwen. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

 

Opdrachtgevers ViS Detachering - Rijndam Revalidatie logo