Rijndam Revalidatie

Rijndam Revalidatie en ViS Detachering

Voor Rijndam Revalidatie is er een onderdeel Vastgoedbeheer dat verantwoordelijk is voor de bouw, verbouw en renovatie van het vastgoed voor de organisatie. Aangezien er bijzonder veel simultane projecten in ontwikkeling zijn, is er behoefte aan een ervaren projectondersteuner voor het Vastgoedbeheer.  Voor de inzet van deze Projectondersteuner heeft ViS zorg gedragen.

ViS medewerkers bij Rijndam Revalidatie

Projectondersteuner

De Projectondersteuner is verantwoordelijk voor coördinerende en secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van het projectmanagement op het gebied van de (technische) voorbereiding en organisatie van de vastgoed-projecten. Daarnaast zorgt hij voor de juiste documentatie ten behoeve van de juridische/contractuele aangelegenheden in de projecten en beheert het bouwarchief. Tevens ondersteunt hij de bouwcommunicatie conform de afspraken in het communicatieplan en treedt op als de spin in het web. Hierbij biedt hij voornamelijk ondersteuning aan en werkt hij nauw samen met de Projectmanager Bouw en de Projectcoördinator Vastgoed en Huisvesting.

Rijndam Revalidatie

Rijndam Revalidatie is een bedrijf in de medische verzorgingssector dat gespecialiseerd is in complexe revalidatievraagstukken. Ze zijn een begrip binnen deze markt en bestaan dan ook al 100 jaar.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Quercus Boomverzorging of onze volgende opdrachtgever Van Boekel Zeeland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

 

Opdrachtgevers ViS Detachering - Rijndam Revalidatie logo