Rijksvastgoedbedrijf

Bijdrage ViS Detachering

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheer en onderhoud van een bijzonder grote en uiteenlopende vastgoedportefeuille. Binnen het Rijksvastgoedbedrijf zijn er meerdere medewerkers die verschillende rollen hebben vervuld.

Dit loopt uiteen van Adviseurs tot Projectmanagers en Contractmanagers. Als voorbeeld hebben wij een aantal Adviseurs Brandveiligheid ingezet, die verantwoordelijk zijn voor veiligheid bij diverse vastgoedonderdelen, zoals kazernes, rechtbanken, penitiaire inrichtingen en ander vastgoed. Een andere bijzondere rol die wij hebben ingevuld is voor een Contractmanager die verantwoordelijk is voor het gehele contract van de penitiaire inrichting te Zaandam, één van de weinige DBFM contracten voor utiliteitsprojecten in Nederland.

Over Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid. Het is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het beheer en het onderhoud van een bijzonder grote en uiteenlopende vastgoedportefeuille.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Provincie Zuid-Holland of onze volgende opdrachtgever Rijkswaterstaat. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Rijksvastgoedbedrijf logo