Quercus Boomverzorging

Quercus Boomverzorging en ViS Detachering

Quercus Boomverzorging is een grote dienstverlener die actief is op het gebied van aanleg en onderhoud van buitenruimte. ViS Detachering levert een bijdrage aan de uitvoering van projecten door de inzet van meerdere Uitvoerders die gespecialiseerd zijn in bos- en natuurbeheer.

ViS medewerkers bij Quercus Boomverzorging

Uitvoerder

Via ViS Detachering zijn meerdere Uitvoerders van start gegaan. In de rol van Uitvoerder lever je advies aan bij diverse overheidsinstanties, ondernemingen en particulieren over de aan- en verplant van bomen en grootschalige kap- en snoeibestekken met in achtneming van de Flora- en Faunawetgeving.

Over Quercus Boomverzorging

Quercus Boomverzorging is een groot bedrijf dat zich op vele facetten inzet ten behoeve van boomverzorging en complexe vraagstukken in de markt. Innovatie, professionaliteit en klantgerichtheid staan bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Mourik of onze volgende opdrachtgever Rijndam Revalidatie. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Quercus Boomverzorging logo