Portaal

Portaal en ViS Detachering

Portaal is een woningcorporatie met meerdere vestigingen in het land. De missie van deze maatschappelijke onderneming is ‘wij bouwen aan kansrijke buurten waar mensen zich thuisvoelen’, waarbij kernwaarden als open, toegewijd, zelfbewust en betrouwbaar centraal staan. ViS Detachering is verheugd om deze opdrachtgever te mogen ondersteunen op het gebied van projectmanagement.

ViS medewerker bij Portaal

Senior Projectmanager

De Senior Projectmanager is via ViS Detachering bij Portaal aan de slag gegaan. Hij is verantwoordelijk voor het projectmanagement van zowel de nieuwbouw als renovatie van vastgoedprojecten.

Over Portaal

Portaal is gevestigd in de regio’s Arnhem, Eemland, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Het gaat deze onderneming voor de wind en zij heeft inmiddels al meer dan 52.000 woning in haar portefeuille.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Omgevingsdienst Regio Arnhem of onze volgende opdrachtgever ProRail. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.