Politie

De Politie en ViS Detachering

Sinds 2019 is er een samenwerking ontstaan met de Politie. ViS biedt de Politie ondersteuning op het gebied van huisvestingsprojecten door het inzetten van een ervaren Planner.

ViS medewerker en de Politie

ViS Detachering heeft een Planner ingezet op de afdeling Huisvesting.

Planner Huisvestingsprojecten

De Planner Huisvestingsprojecten is de verbindende schakel tussen de planning van projecten, assetmanagement, projectontwikkeling en de begroting van verantwoordingsrapportages van de Sector Huisvesting. Hij is verantwoordelijk voor het op- en bijstellen van de projectplanningen. Daarnaast verzorgt hij de doorontwikkeling van de gestandaardiseerde projectplanning. Het verwerken van tussentijdse bijstellingen van de projectenkalender op basis van analyses en evaluaties is tevens de verantwoordelijkheid van de Planner. Tenslotte is hij verantwoordelijk voor het opstellen van een verantwoordingsrapportage aan het team programmeren en aan het management.

Over de Politie

De Politie beschikt over meer dan duizend objecten, variërend van politiebureaus, kantoorhuisvesting, meldkamers en dienstencentra tot luchthavenvoorzieningen, computercentra en cellencomplexen. Binnen Regionale Facilitaire Services zijn de huisvestingsaangelegenheden per eenheid georganiseerd (RFS).

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Omgevingsdienst Regio Arnhem  of onze volgende opdrachtgever ProRail. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.