Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

Omgevingsdienst Noord-Holland Noord en ViS Detachering

Recent is ViS Detachering een samenwerking aan gegaan met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord. Wij zijn er blij mee deze mooie opdrachtgever te mogen ondersteunen bij haar activiteiten.

ViS medewerker en Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

Juridisch Adviseur

Via ViS Detachering voert een Juridisch Adviseur werkzaamheden uit voor de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de coördinatie en afhandeling van (complexe) Wob-verzoeken en het vertegenwoordigen van de organisatie in bezwaar- en beroepszaken. Tevens ondersteunt zij collega’s op andere onderwerpen binnen het omgevingsrecht dan wel bij bedrijfsjuridische vraagstukken.

Over Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord komt voort uit de bundeling van krachten van de milieudiensten Regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland, West Friesland en de provincie Noord-Holland. Uiteraard zijn duurzaamheid en milieu belangrijke speerpunten voor deze opdrachtgever. Iets waar ViS Detachering zich prima in kan vinden!

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Omgevingsdienst De Vallei of onze volgende opdrachtgever ProRail. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.