Mourik

Bijdrage ViS Detachering

Bij Mourik Groot-Ammers heeft ViS zowel binnen de uitvoering als het bedrijfsbureau functies vervuld van Uitvoerder tot en met Werkvoorbereider, Calculator. Naast deze ‘standaard’-rollen is er ook een (inmiddels vaste) medewerker actief die zowel werkvoorbereiding als ontwerp verzorgt in verband met modernere contractvormen. Dat houdt concreet in dat hij ontwerpen maakt voor projecten en de bestekvoorbereiding verder uitwerkt. Tevens ondersteunt hij de projectleiding tijdens projecten, bijvoorbeeld gedurende offerte-trajecten, maar ook tijdens de voorbereiding. Qua projecten valt te denken aan het bouw- en woonrijp maken van locaties, maar daarnaast ook grotere reconstructies van wegen en riolering op (binnen-)stedelijk gebied.

Tijdens de uitvoering was één van onze uitvoerders verantwoordelijk voor meerdere kleine tot middelgrote projecten, uiteenlopend van rioleringswerken tot reconstructies van wegen. Hierbij bewaakte hij de planning en kosten en zat hij de bouwvergaderingen voor. Daarnaast bestelde hij materialen en stuurde hij de onderaannemers en het uitvoerend personeel aan.

Over Mourik

Mourik is een innovatieve en internationale organisatie die behoort tot de top van Nederland. Ze zijn in uiteenlopende technische disciplines actief en onderscheiden zich door een veel kennis en kunde.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Lareco of onze volgende opdrachtgever Quercus Boomverzorging. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering Aannemers - Mourik