Mourik

Mourik en ViS Detachering

Bij Mourik Groot-Ammers heeft ViS Detachering zowel binnen de uitvoering als het bedrijfsbureau functies vervuld en op deze manier een bijdrage geleverd aan de realisatie van projecten. Wij hebben meerdere professionals ingezet bij deze opdrachtgever om op deze wijze een actieve bijdrage te leveren aan de succesvolle verwezenlijking van uiteenlopende projecten.

ViS medewerkers bij Mourik

Uitvoerder

Via ViS Detachering is er een Uitvoerder aan de slag gegaan. De Uitvoerder is nauw betrokken bij meerdere kleine tot middelgrote projecten, uiteenlopend van rioleringswerken tot en met de reconstructies van wegen. Zijn werkzaamheden bestaan uit het bewaken van de planning en het budget van projecten, het voorzitten van de bouwvergaderingen, het bestellen van materialen en het aansturen van onderaannemers en uitvoerend personeel.

Calculator / Werkvoorbereider

Via ViS Detachering is er eveneens een Calculator / Werkvoorbereider van start gegaan. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het calculeren van de binnengekomen projecten. Hij draagt zorg voor de uitwerking van basis- naar detail engineering, stelt inkooplijsten samen, is verantwoordelijk voor een strakke kostenbewaking en hij informeert de bedrijfsleiding.

Over Mourik

Mourik is één van de grootste internationale familiebedrijven die ons land kent. Deze aannemer behoort tot de top van Nederland, Mourik is actief in uiteenlopende technische disciplines en onderscheidt zich door de vele kennis en kunde die zij in huis heeft.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Lareco of onze volgende opdrachtgever Quercus Boomverzorging. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering Aannemers - Mourik