Lareco

Bijdrage ViS Detachering

Bij Lareco heeft ViS met name geholpen bij het vervullen van de functie van Uitvoerder waarbij de nadruk lag op rioleringsprojecten in de regio Rotterdam. Deze uitvoerders waren volledig verantwoordelijk voor meerdere projecten waarbij ze een ploeg van ca. 10 man aanstuurden, de materialen moesten afroepen en het contact met de opdrachtgever onderhielden.

Daarnaast verzorgt de uitvoerder dat materieel of materiaal aanwezig is waardoor het noodzakelijk is dat de uitvoerders met ‘stevige’ auto’s met aanhanger prima uit de voeten moeten kunnen. De direct leidinggevende hierin is ‘slechts’ de (regio-)directeur dus hierbij draagt de uitvoerder bijzonder veel verantwoordelijkheid.

Over Lareco

Lareco was een middelgrote aannemer die gespecialiseerd was op het gebied van groot- en kleinschalige grond-, water- en wegenbouwprojecten. Sinds 31 mei 2016 heeft Lareco Nederland B.V. haar bedrijfsactiviteiten beëindigd. De afdelingen stabilisatie en waterbeheersing zijn ondergebracht bij Aduco Nederland B.V.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Ippel Civiele Betonbouw of onze volgende opdrachtgever Mourik. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Lareco Aduco logo