Koningsstal

Koningsstal en ViS Detachering

ViS Detachering biedt ondersteuning bij de verschillende civieltechnische en cultuurtechnische projecten van Koningsstal.

ViS Medewerker bij Koningsstal

Werkvoorbereider

Bij Koningsstal is een medewerker van ViS Detachering werkzaam als werkvoorbereider. In deze rol houdt zij zich bezig met het maken van plannen van aanpak, presentaties en opstellen van adviezen. Daarnaast maakt zij verschillende ontwerpen, zowel schetsen als voor de uitvoering. Ook het schrijven van bestellen, hoeveelheden en kostenramingen hoort in haar takenpakket. Ze voert metingen uit en maakt aan de hand hiervan digitale modellen. Ze heeft een aandeel in de aanbestedingsprocedures en contractvoorbereiding door contact te onderhouden met aannemers en opdrachtgevers. Met betrekking tot vergunningen en goedkeuringen heeft ze contact met overheidsinstanties.

Over Koningsstal

Koningsstal is een klein advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in civieltechnisch en cultuurtechnische projecten. Zij vindt het belangrijk bij te dragen aan een maatschappelijk verantwoorde en duurzame buitenruimte.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever KIWA of onze volgende opdrachtgever Movares / Holland Railconsult. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.