Kiwa

Kiwa en ViS Detachering

ViS Detachering werkt inmiddels een aantal jaar samen met Kiwa. Er is een goede samenwerking opgebouwd, wat leidt tot zowel een tevreden medewerker als een tevreden opdrachtgever.

ViS Medewerkers bij Kiwa

Bij Kiwa levert ViS ondersteuning op het gebied van certificering van personen en bedrijven volgens de Beoordelingsrichtlijn Archeologie (BRL 4000). Onze adviseur heeft als Technisch Expert / Senior KNA Archeoloog landelijk de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van Lead Audits bij opdrachtgevers.

Over Kiwa

De organisatie richt zich op de certificering met betrekking tot uiteenlopende vakgebieden met als doel om de kwaliteit te verbeteren van processen, producten, medewerkers en organisaties. Zijn begeleiden organisaties bij nieuwe certificeringstrajecten, maar ook door het aanbieden van training, inspectie, advies, research en technologische kennis. Kiwa is niet alleen binnen de bouw- en civieltechnische branche actief, maar in vrijwel alle marktsectoren. Vanouds speelt Kiwa een belangrijke rol in de (drink)water-, energie- en gassector.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Iv-Groep/ Infra / Consult of onze volgende opdrachtgever Koningsstal. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo kiwa - opdrachtgever van ViS Detachering