Iv-Groep / Infra / Consult

Bijdrage ViS Detachering

Inmiddels heeft ViS een langdurige en intensieve relatie met meerdere onderdelen van de Iv-groep. Wij hebben onder meer bij Iv-Infra, Iv-Consult en Iv-Bouw&Industrie een aantal belangrijke functies vervuld. Zo hebben wij een Adviseur Risicomanagement, Staal Constructeur, Beton Constructeur, Projectleider en meer ingezet.

Door deze medewerkers is gewerkt aan uiteenlopende projecten zoals dijkversterkingen, verschillende constructies van staal (waaronder voor de sluisdeuren in Panama) en beton (zoals de Ramspolbrug) en bijvoorbeeld grotere ontwikkelingslocaties en herinrichtingen.

Iv-Groep / Infra / Consult

IV-Groep is een multidisciplinair ingenieursbureau met uitdagende projecten op het gebied van infrastructuur. Het bureau levert diensten als ontwerpen, bouwbegeleiding en projectmanagement voor de realisatie en onderhoud van infrastructurele projecten, zowel regionaal als landelijk.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Inspec of onze volgende opdrachtgever Kiwa. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Iv-Groep / Infra / Consult logo