IV-Groep / IV-Infra

IV-Group / IV-Infra en ViS Detachering

ViS Detachering heeft een langdurige en intensieve relatie met verschillende afdelingen binnen de IV-Groep. Door deze nauwe samenwerking hebben wij meerdere medewerkers kunnen plaatsen op diverse civieltechnische projecten binnen de IV-Groep.

ViS Medewerkers bij IV-Groep

In de loop van de tijd hebben meerdere van onze medewerkers projecten uitgevoerd bij IV-Groep, of een onderdeel daarvan. Zo hebben wij een Adviseur Risicomanagement, een Staal Constructeur, een Beton Constructeur, een Projectleider en meerdere werkvoorbereiders ingezet welke zich hebben bezig gehouden met uiteenlopende civieltechnische projecten.

Projecten bij IV-Groep

Door onze medewerkers is gewerkt aan uiteenlopende projecten zoals dijkversterkingen, verschillende constructies van staal (waaronder voor de sluisdeuren in Panama) en beton (zoals de Ramspolbrug) en verschillende grote ontwikkelingslocaties en herinrichtingen.

Over IV-Groep / IV-Infra

IV-Groep is een multidisciplinair ingenieursbureau met uitdagende projecten op het gebied van infrastructuur. Het bureau levert diensten als ontwerpen, bouwbegeleiding en projectmanagement voor de realisatie en onderhoud van infrastructurele projecten, zowel regionaal als landelijk.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Inspec of onze volgende opdrachtgever Kiwa. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Iv-Groep / Infra / Consult logo