Ideal Projects

Ideal Projects en ViS Detachering

De samenwerking tussen Ideal Projects en ViS Detachering is nog jong, maar al wel succesvol gebleken. Onze medewerker ondersteunt hen bij tal van zeer uiteenlopende projecten.

ViS medewerkers bij Ideal Projects

Senior Projectmanager

In de rol van Senior Projectmanager heeft een medewerker van ViS zich bezig gehouden met het beheersen van de geëigende project managementtools binnen de verschillende projecten. Daarnaast is de Projectmanager verantwoordelijk voor het opstellen, bewaken en het beheersen van de planning en financiën, stuurt hij een team aan en signaleert en analyseert hij risico’s en beheerst deze. Ook draagt hij zorg voor een goede en duidelijke communicatie in projecten zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Tot slot houdt hij externe partijen van de voorgang van projecten op de hoogte

Over Ideal Projects

Ideal Projects is een projectmanagement organisatie die graag van de gebaande paden afwijkt. Zij zijn actief in het volledige proces van het creëren van heel diverse omgevingen. De renovatie van een kantoorpand of de nieuwbouw van een flagship store, onze opdrachtgever draait er zijn hand niet voor om. Ze doen dit met passie, overtuiging en een flinke dosis ambitie. Ook vertrouwen is hierbij heel belangrijk. Ideal Projects zoekt altijd naar passende, maar ook een tikje eigenzinnige oplossingen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever HK Civiel Adviesbureau of onze volgende opdrachtgever The People Group. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.