HK Civiel Adviesbureau

Bijdrage ViS Detachering

Via ViS Detachering is er een Senior Werkvoorbereider/Tekenaar/Bestekschrijver aan het werk bij HK Civiel Adviesbureau. Hij werkt aan uiteenlopende projecten voor diverse gemeentelijke en provinciale opdrachtgevers.
Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld riool- en wegreconstructies en het bouw- en woonrijp maken van (her)ontwikkelingslocaties Hierbij is hij verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de werken. Maar ook de ramingen, het uitwerken van de technische oplossingen en de contracten behoren tot zijn takenpakket.

Voor onze medewerker is het werken bij deze nog jonge organisatie een unieke mogelijkheid. Hij kan een actieve bijdrage leveren aan de verschillende facetten die bij de opbouw van de organisatie komen kijken.

Over HK Civiel Adviesbureau

Twee oud-medewerkers van ViS zijn de uitdaging aangegaan om een eigen ingenieurs- en adviesbureau op te starten in de civiele techniek. Vanzelfsprekend hebben we een bijzondere relatie met deze opdrachtgever.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gebiedsmanagers of volgende opdrachtgever Inspec. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van onze opdrachtgevers.

Logo HK Civiel Adviesbureau - opdrachtgever van ViS Detachering