HK Civiel Adviesbureau

HK-Civiel Adviesbureau en ViS Detachering

Twee oud-medewerkers van ViS zijn de uitdaging aangegaan om een eigen ingenieurs- en adviesbureau op te starten in de civiele techniek. Vanzelfsprekend hebben we daarom een bijzondere relatie met deze opdrachtgever. Inmiddels hebben wij verschillende medewerkers succesvol bij hen geplaatst.

ViS Medewerkers bij HK-Civiel Adviesbureau

Via ViS Detachering hebben er een aantal Senior Werkvoorbereiders /Tekenaars/ Bestekschrijvers gewerkt bij bij HK Civiel Adviesbureau. Zij werkten aan uiteenlopende projecten voor diverse gemeentelijke en provinciale opdrachtgevers.
Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld riool- en wegreconstructies en het bouw- en woonrijp maken van (her)ontwikkelingslocaties. Hierbij waren zij verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de werken. Maar ook de ramingen, het uitwerken van de technische oplossingen en de contracten behoorden tot hun takenpakket.

Voor onze medewerkers is het werken bij deze nog jonge organisatie een unieke mogelijkheid. Zij kunnen een actieve bijdrage leveren aan de verschillende facetten die bij de opbouw van de organisatie komen kijken.

Over HK Civiel Adviesbureau

HK Civiel Adviesbureau is een nieuw, klein bedrijf en volop in ontwikkeling. Zij adviseren hun klanten en verzorgen de engineering van uitdagende civieltechnische projecten. Deze jonge en ambitieuze organisatie heeft brede kennis en ervaring in ruimtelijke projecten in zowel stedelijke als landelijk gebied waarbij een integrale benadering wordt gehanteerd.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gebiedsmanagers of volgende opdrachtgever Ideal Projects. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van onze opdrachtgevers.

Logo HK Civiel Adviesbureau - opdrachtgever van ViS Detachering