HIG Traffic Systems

Bijdrage ViS Detachering

Bij HIG Traffic Systems in Bodegraven leveren wij een ervaren Projectleider VRI (Verkeer Regel Installaties) voor verschillende projecten in Nederland. Een van die projecten is het project van Maastricht, waarbij er 14 VRI’s worden geplaatst door HIG Traffic Systems. Onze ervaren Projectleider is dagelijks bezig met de uitvoering van VRI’s, het begeleiden van het ontwerp en het bewaken van planningen, budgetten, extra uitgevoerde werken (meer/minderwerk) en facturatie. Daarnaast begeleidt en stuurt hij de uitvoering aan.

Over HIG Traffic Systems

HIG Traffic Systems is toonaangevend technische dienstverlener in geavanceerde verkeersmonitoring, verkeersregistratie- en detectiesystemen. Hun werkzaamheden liggen op het gebied van:

  • Radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie
  • Bewakings- en veiligheidssystemen voor tunnels
  • Inwinnen van verkeersdata op en langs (snel)wegen
  • Verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

De toepassingen zijn voor alle verkeersmodaliteiten; voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer. HIG Traffic Systems biedt advies vanaf het ontwerp tot en met de de realisatiefase van de projecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Donkergroen of onze volgende opdrachtgever Ippel Civiele Betonbouw. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo HIG Traffic Systems - opdrachtgever van ViS Detachering