HIG Traffic Systems

HIG Traffic Systems en ViS Detachering

HIG Traffic Systems is gespecialiseerd in verkeersregistratie- en detectiesystemen en verkeersmonitoring. Deze aannemer, waar wij al jaren mee samenwerken, is bij ons om de hoek gevestigd. ViS Detachering levert bij deze opdrachtgever versterking door de inzet van projectleiding voor projecten op het gebied van Verkeer Regel Installaties.

ViS medewerker bij HIG Traffic Systems

Projectleider VRI

Bij HIG Traffic Systems in Bodegraven is via ViS Detachering een ervaren Projectleider VRI aan de slag gegaan. Als Projectleider VRI ben je betrokken bij verschillende projecten in Nederland, zoals een project in Maastricht waar veertien VRI’s geplaatst zijn. Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor de uitvoering van VRI’s, stuur je de uitvoering aan en leid je projecten in goede banen. Het begeleiden van het ontwerp en het bewaken van planningen, budgetten, extra uitgevoerde werken (meer/minderwerk) en facturatie valt eveneens onder jouw hoede als Projectleider VRI.

Over HIG Traffic Systems

HIG Traffic Systems is een toonaangevende technische dienstverlener in geavanceerde verkeersmonitoring, verkeersregistratie- en detectiesystemen. Hun werkzaamheden liggen op het gebied van:

  • Radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie.
  • Bewakings- en veiligheidssystemen voor tunnels.
  • Inwinnen van verkeersdata op en langs (snel)wegen.
  • Verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

De toepassingen zijn voor alle verkeersmodaliteiten; voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer. HIG Traffic Systems biedt advies vanaf het ontwerp tot en met de de realisatiefase van de projecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Heijmans of onze volgende opdrachtgever Lareco. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo HIG Traffic Systems - opdrachtgever van ViS Detachering