Heijmans

Heijmans en ViS Detachering

De Ontwerpmanager versterkt namens ViS Detachering het team van Heijmans Woningbouw. Bij Heijmans Woningbouw zetten ze graag hun schouders onder uitdagende projecten en staat de klant centraal. Doordat zowel Heijmans als ViS Detachering de mens in hun ondernemen centraal stelt, was er direct een klik. Wij zijn erg blij met en trots op deze samenwerking!

ViS medewerker bij Heijmans

Ontwerpmanager Woningbouw

De Ontwerpmanager Woningbouw is via ViS Detachering bij Heijmans aan de slag gegaan. Zonder de Ontwerpmanager kunnen de projecten niet van start, hij is verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van de ontwerp- en engineeringsfase van verschillende projecten. Ook zorgt hij dat alle verkoopstukken, impressies, tekeningen en omschrijvingen gereed zijn voor gebruik. Daarnaast waarborgt hij een goede samenwerking, doet verbetervoorstellen en zorgt dat de overdracht naar de realisatie probleemloos verloopt.

Over Heijmans

Heijmans is een grote aannemerij met veel toonaangevende projecten op haar naam. Zij heeft meerdere vestigingen door heel het land en haar naam is ook in de rest van Europa bekend. Je kan wel stellen dat ze bij Heijmans passie voor het vak hebben, daarnaast heeft zij zich alle speelvelden binnen de bouwkunde en civiele techniek eigen gemaakt. Naast woningbouw is zij namelijk ook actief binnen utiliteitsbouw, zorg, water, mobiliteit, energie en gebiedsontwikkeling.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Donkergroen of onze volgende opdrachtgever HIG Traffic Systems. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.