Havenbedrijf Rotterdam

Senior Ontwerper en Werkvoorbereider

ViS Detachering ondersteunt het ontwerpteam van de afdeling Port Development van het Havenbedrijf Rotterdam met ervaren Senior Ontwerpers en Werkvoorbereiders. Deze afdeling werkt aan uitdagende projecten in het Rotterdamse havengebied, van de planfase tot aan de technische uitvoering. Wij adviseren het projectteam waar het gaat om variantenstudies in de haalbaarheidsfase van complexe infrastructurele en commerciële projecten. Denk hierbij aan zowel ‘droge’ als ‘natte’ infrastructuur, kunstwerken zoals kademuren, ondergrondse en bovengrondse infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte in het havengebied.

Over het Havenbedrijf Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van en het onderhoud aan vaarwegen en infrastructuur op het gebied van wegen, spoorwegen en leidingen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeentewerken Rotterdam of onze volgende opdrachtgever Ingenieursbureau Drechtsteden. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Havenbedrijf Rotterdam logo