Gouda Vuurvast Services

Gouda Vuurvast Services en ViS Detachering

Bij Gouda Vuurvast Services biedt ViS Detachering ondersteuning op het gebied werkvoorbereiding en calculatie. Het enthousiaste en professionele team van deze onderneming houdt zich dagelijks bezig met het installeren en onderhouden van vuurvastsystemen. Wij zijn verheugd om ons steentje bij te mogen dragen aan de diverse projecten van Gouda Vuurvast Services en zien onze samenwerking als goed en prettig.

ViS medewerker bij Gouda Vuurvast Services

Werkvoorbereider / Calculator

Bij Gouda Vuurvast Services is een Werkvoorbereider / Calculator via ViS Detachering aan de slag gegaan. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor alle voorbereidende werkzaamheden en werkzaamheden als gevolg van de uitvoering van projecten en mutaties. Het beoordelen van bestekken, specificaties en plannen van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten, evenals het maken van inhouds- en oppervlakteberekeningen voor verschillende constructies vallen ook onder zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast draagt hij zorg voor de verwerking van de gegevens in het calculatieprogramma en stelt technische omschrijvingen en offertes op.

Over Gouda Vuurvast Services

Gouda Vuurvast Services is één van de bedrijven die onder de Andus Group valt, al deze ondernemingen zijn betrokken bij de industriële markt en kunnen elkaar op deze wijze perfect helpen en / of aanvullen. Bij Gouda Vuurvast Services staan kernwaarden als kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid centraal, daarnaast is natuurlijk de nodige portie ‘passie voor het vak’ ook hier ruimschoots aanwezig.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever VolkerWessels of de volgende opdrachtgever Züblin Civiele Betonbouw. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.