Gemeente Zwijndrecht

Gemeente Zwijndrecht en ViS Detachering

Voor de gemeente Zwijndrecht is er een Verkeerskundige gestart namens ViS Detachering. Van beide partijen het juiste aanbod en aanvaarding, dit vormt een prachtige samenwerking.

ViS medewerker bij gemeente Zwijndrecht

Verkeerskundigen

Er zijn twee Verkeerskundigen werkzaam in Gemeente Zwijndrecht, zij beantwoorden de vragen/meldingen op verkeerskundig gebied van bewoners. Indien nodig overleggen ze met gemeentelijke collega’s, bewonersorganisaties, ondernemers en belangenorganisaties die betrokken zijn bij de wijk. Ook geven ze verkeerskundige adviezen in projecten op gebied van infrastructuur en ruimtelijke ordening en in bouwplannen. Daarnaast nemen ze deel aan het verkeersoverleg. Tot slot vertalen de Verkeerskundigen binnen de gemeente het algemene beleid naar de dagelijkse praktijk in de wijk.

Over gemeente Zwijndrecht

Gemeente Zwijndrecht is een bruisende gemeente, hier is van alles te beleven; voor jong en oud, van kunstliefhebbers tot sporters. Binnen de gemeente zijn er een aantal verenigingen en instellingen met een divers kunst & cultuuraanbod. Van beeldende kunst tot dans en muziek, genoeg om te ontdekken. Daarnaast zijn er verschillende expositieruimtes en musea. Zelfs in het gemeentehuis vind je een expositieruimte van Kunst waar wisselende tentoonstellingen te zien zijn. Kortom een gemeente die voor iedereen wat wils heeft, voor jong tot oud.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze opdrachtgever gemeente Zoeterwoude of onze opdrachtgever gemeente Zwolle. Ga terug naar het opdrachtgeversoverzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.