Gemeente Wijdemeren

Gemeente Wijdemeren en ViS Detachering

Voor de afdeling Toezicht en Handhaving was gemeente Wijdemeren op zoek naar versterking van het team. ViS Detachering heeft met succes een bijdrage geleverd aan deze zoektocht.

ViS medewerker bij gemeente Wijdemeren

Medewerker Toezicht en Handhaving

De Medewerker Toezicht en Handhaving is verantwoordelijk voor het controleren en adviseren over de naleving van de verleende vergunningen. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om goed contact te onderhouden met aannemers en tevens met de collega’s die voor de projecten verantwoordelijk zijn. Bij deze werkzaamheden staat de constructieve veiligheid continu centraal.

Over gemeente Wijdemeren

De gemeente Wijdemeren is een waterrijke gemeente in de provincie Noord-Holland. Wijdemeren is ontstaan door een samenvoeging van de gemeenten Loosdrecht, ’s-Graveland en Nederhorst den Berg. Het is een professionele en positieve organisatie, de lijntjes zijn kort en de werksfeer is informeel. Dit maakt het ook een mooie match met ViS.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze opdrachtgever Gemeente Westland of onze opdrachtgever Gemeentewerken Rotterdam. Ga terug naar het opdrachtgeversoverzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo gemeente wijdemeren