Gemeente Westland

Gemeente Westland en ViS Detachering

Al geruime tijd terug is er een samenwerking tot stand gekomen tussen gemeente Westland en ViS Detachering. ViS heeft onder meer de projectleiding over de gebiedsontwikkeling en complexe projecten in de openbare ruimte verzorgd.

ViS medewerkers bij gemeente Westland

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Bij gemeente Westland verzorgt ViS Detachering onder meer de projectleiding over de gebiedsontwikkeling. Complexe politiek-bestuurlijke belangen spelen hierin een grote rol. Onze Projectleider is vanaf de initiatieffase tot en met de contractfase bij het project betrokken. Door een oplossingsgerichte en verbindende werkwijze te volgen ontstaan gezamenlijke doelen en creëren we draagvlak bij de verschillende stakeholders: gebiedsontwikkelaar, gemeente en provincie.

Senior Projectleider Civiele Techniek

Onze Senior Projectleider Civiele Techniek is bij de gemeente verantwoordelijk voor het leiding geven aan complexe projecten op het gebied van civiele techniek en het adviseren over complexe projecten in de openbare ruimte. Het leiden van aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement behoort tevens tot de taken. Tenslotte begeleidt onze Projectleider rioleringsprojecten, projecten op het gebied van infrastructuur en projecten op het gebied van bouw- en woonrijp maken van zowel woningbouw als bedrijfsterreinen.

Constructeur

Bij de gemeente Westland is via ViS Detachering een Constructeur van start gegaan. Hij is verantwoordelijk voor het beoordelen van de constructieve aspecten van aanvragen voor omgevingsvergunningen en hij geeft advies aan Plantoetsers en Toezichthouders.

Over gemeente Westland

De gemeente Westland ligt in de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropool regio Rotterdam-Den Haag.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Venlo of onze volgende opdrachtgever gemeente Wijdemeren. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Westland logo