Gemeente West Betuwe

Gemeente West Betuwe en ViS Detachering

ViS Detachering levert bij gemeente West Betuwe ondersteuning op het gebied van groenbeheer. Samen met de gemeente werkt ViS Detachering aan de ambities van de gemeente. West-Betuwe deelt dezelfde kernwaarden als ViS, namelijk die van dienstverlenend, mensgericht, gedreven, durf, vakbekwaam en vertrouwen. Door deze overlapping van kernwaarden is een mooie samenwerking ontstaan.

ViS medewerker bij gemeente West Betuwe

ViS Detachering heeft voor de afdeling Groenbeheer van de gemeente versterking geleverd door de inzet van een Algemeen Medewerker Groen.

Algemeen Medewerker Groen

De Algemeen Medewerker Groen is verantwoordelijk voor de beoordeling en afhandeling van meldingen over (gemeente) bomen van inwoners op basis van het bomenbeheerplan en de lijst bomen met bijzondere waarde. Daarnaast is de Algemeen Medewerker Groen degene die de kapvergunningen beoordeelt en afhandelt. Hij verzorgt tevens de voorbereiding van het boombeheer en verwerkt de mutaties na uitvoering. Het inventariseren van mutatiewerkzaamheden ten behoeve van het snoeiplan, het algemeen groenonderhoud en het ondersteunen van de (Senior) Projectleider Groen bij beleids- en werkvoorbereiding op het gebied van groen, begraafplaatsen en sportvelden behoort tevens tot de werkzaamheden.

Over gemeente West Betuwe

West Betuwe is een gemeente in het zuidwesten van de provincie Gelderland. De gemeente is ontstaan per 1 januari 2019 na de fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.
West Betuwe is een groene, kleurrijke gemeente waar het heerlijk wonen en werken is. Het is een van de meest uitgestrekte, groene en waterrijke plattelandsgemeenten van Nederland.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Venlo of onze volgende opdrachtgever Gemeente Westland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.