Gemeente Vijfheerenlanden

Gemeente Vijfheerenlanden en ViS Detachering

Binnen de gemeente Vijfheerenlanden staat verbinding hoog in het vaandel, dit is dan ook de mooie overkoepeling die gelegd kan worden met ViS. Bij ViS Detachering vinden we verbinding ook belangrijk, samen sta je per slot van rekening sterker dan alleen.

ViS medewerker bij gemeente Vijfheerenlanden

Adviseur Stedelijk Water/ Klimaatadaptatie

Via Vis Detachering is er een Adviseur Stedelijk Water/ Klimaatadaptatie aan de slag gegaan binnen de gemeente Vijfheerenlanden. De Adviseur Stedelijk Water/ Klimaatadaptatie houdt zich bezig met de volgende taken. Hij stelt het meermalen plan voor Stedelijk Water / Klimaatadaptatie. Daarbij staat hij aan het roer binnen het team Stedelijk Water/ Klimaatadaptatie en neemt hij de coachende rol op zich. Naast de functies binnen het Water/ Klimaatadaptatie project levert hij een inhoudelijke bijdrage aan het Programma Duurzaamheid. Tot slot is hij het aanspreekpunt tussen verschillende teams voor vragen op het gebied van Stedelijk Water/ Klimaatadaptatie.

Over gemeente Vijfheerenlanden

Gemeente Vijfheerenlanden werkt met en voor de inwoners, ze gebruiken het contact goed door te luisteren naar wat echt nodig is binnen de gemeente. De vijf kernwaarden van de gemeente zijn: wendbaar, betrouwbaar, resultaatgericht, verbindend en duurzaam.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Venlo of onze volgende opdrachtgever Gemeente Waterland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.