Gemeente Venlo

Bijdrage ViS Detachering

Binnen de gemeente Venlo heeft ViS invulling verzorgd voor rollen op het gebied van Groen- en Cultuurtechniek. Dit betreffen integrale projecten binnen de gemeente, zowel nieuwe aanleg- als onderhouds-projecten. Het bestaat onder andere uit het voorbereiden, prioriteren, verdelen en controleren van de werkzaamheden. Maar ook het behandelen van meldingen en vragen met betrekking tot openbaar groen en bomen behoort tot het takenpakket. Daarnaast pakt hij de advisering over beheer en onderhoud van het openbaar groen en bomen op.

Verder pleegt de medewerker veelvuldig overleg over vragen en aandachtspunten vanuit de wijkraden. Daarnaast pakt hij de coördinatie van de werkzaamheden van in- en externe medewerkers binnen het vakgebied op, inclusief de operationele aansturing van medewerkers. Daarnaast verzorgt hij ook de projectbegeleiding tijdens de uitvoering. Hierbij valt te denken aan het dagelijks toezicht op de werkzaamheden, maar ook aan het opzetten en bijhouden van de projectadministratie. Tevens zorgt hij voor de uitvoering van inventarisaties en inspecties en de advisering met betrekking tot aanvragen van de kapvergunningen.

Over de Gemeente Venlo

De gemeente is de grootste in Noord-Limburg en ligt in de provincie Limburg. De gemeente is volop in ontwikkeling.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Utrecht of onze volgende opdrachtgever Gemeente Westland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Venlo logo