Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Gemeente Utrechtse Heuvelrug en ViS Detachering

De gemeente Utrechtse Heuvelrug bestaat uit zeven gemeenten en heeft in totaal bijna 50.000 inwoners. Deze prachtige gemeente kenmerkt zich door het vele groen en de nabij gelegen rivieren. Met veel plezier werken wij samen en biedt ViS de gemeente ondersteuning op het gebied van casemanagement.

ViS medewerker bij gemeente Utrechtse Heuvelrug

Casemanager Omgevingsverzoeken WABO

Via ViS Detachering is bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug een Casemanager Omgevingsverzoeken WABO van start gegaan. Hij is verantwoordelijk voor het totale proces en de inhoud van verschillende omgevingsverzoeken. Naast bouw gaat het vaak om monumenten, strijdig gebruik, slopen, brandveilig gebruik, aanleggen en milieu. Hij toetst verzoeken aan de wet- en regelgeving, waar het bestemmingsplan, de beheersverordening, het afwijkingenbeleid en het Bouwbesluit. Ook het adviseren van inwoners en ondernemers met betrekking tot het bestemmingsplan, afwijkingsprocedures, vergunningsvrij bouwen is een onderdeel van zijn taken.

Over gemeente Utrechtse Heuvelrug

De gemeente Utrechtse Heuvelrug is ambitieus en heeft een mensgerichte instelling. Niet voor niets zijn haar kernwaarden ‘dienstverlenend, verantwoordelijk, omgevingsgevoelig, samenwerken en reflectie’.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Utrecht of onze volgende opdrachtgever Gemeente Venlo. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.