Gemeente Utrecht

Bij de gemeente Utrecht draagt ViS Detachering bij aan het integrale beheer en onderhoud van de stad. Bij de verschillende stadsdelen verzorgen we de begeleiding en aansturing van de uitvoeringswerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het gebied van groen- en wegbeheer en het taakveld schoon (afval- en reiniging).

Werkzaamheden bij de Gemeente Utrecht

Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn ze ook verantwoordelijk voor het onderhoud van buitenruimte rondom grote evenementen in de stad zoals de Tour de France, Utrecht Canal Pride, Bevrijdingsfestival en Koningsdag.

Over de Gemeente Utrecht

De gemeente is een ambitieuze organisatie in de Provincie Utrecht. De verschillende disciplines zijn verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen. De gemeente heeft een hoge ambitie, willen het beste voor haar inwoners en investeren volop in de ontwikkeling van de medewerkers.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Uden of onze volgende opdrachtgever Gemeente Venlo. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Utrecht logo