Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht en ViS Detachering

Bij gemeente Stichtse Vecht heeft ViS Detachering voor invulling van de rol van Projectleider Civiele Techniek gezorgd.

ViS Medewerkers bij gemeente Stichtse Vecht

Projectleider Civiele Techniek

Binnen de Gemeente Stichtse Vecht heeft ViS invulling verzorgd voor een rol binnen Civiele Techniek. Dit betreft de functie Projectleider Civiele Techniek binnen de gemeente. De Projectleider Civiele Techniek stuurt Projectmedewerkers aan, dit kunnen zowel eigen medewerkers als medewerkers van een ingenieursbureau zijn. Ook regelt de Projectleider de aanbestedingen van diensten en werken. Daarnaast beoordeelt de Projectleider de ontwerpen, tekeningen, bestek en werkomschrijvingen op juistheid, volledigheid en uitvoerbaarheid. De budgetten en planningen worden door hem bewaakt. Met regelmaat informeert hij de gedelegeerd opdrachtgever. Daarbij worden participaties van bewoners en bedrijven door hem georganiseerd en beantwoord vragen van bewoners en bedrijven, om zo klachten te voorkomen door proactief te handelen.

Over gemeente Stichtse Vecht

Stichtse Vest is een gemeente dat gevestigd is binnen provincie Utrecht. Het is een vrij jonge gemeente en telt bijna zeventigduizend inwoners. De gemeente ligt op een centraal punt in Nederland, tussen de steden Amsterdam, Hilversum en Utrecht. Door het midden van de gemeente loopt de rivier de Vecht.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever gemeente Rotterdam of onze volgende opdrachtgever gemeente Uden. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.