Gemeente Papendrecht

Bijdrage ViS Detachering

Via ViS zijn een Projectleider en een Projectmedewerker betrokken bij meerdere projecten in Gemeente Papendrecht. Ze zijn in deze projecten betrokken bij het gehele traject, van ontwerp tot en met de aanbesteding. De Projectleider regisseert diverse civieltechnische projecten, met een focus op het vervangen van deklagen, asfalt en rioleringen. De Projectmedewerker onderhoudt contacten met diverse betrokkenen bij het project en zorgt ervoor dat documenten en budgetten op orde zijn. De projecten betreffen het gehele civieltechnische scala (bestrating, bruggen, verkeer, veiligheid, groen, riolering, openbare ruimte).

Over Gemeente Papendrecht

Gemeente Papendrecht is een middelgrote gemeente in het zuiden van de Randstad. De organisatie heeft kwaliteit en burgerparticipatie hoog in het vaandel staan, maar ook energiek, innovatief en samenwerkingsgericht zijn woorden die deze gemeente kenmerken. Ze is resultaatgericht, daadkrachtig en flexibel en de inwoners voelen zich nauw betrokken bij hun buurt, omgeving en medemens.

Meer verhalen over onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers zoals Gemeente Papendrecht? Lees het verhaal van onze opdrachtgever Gemeente Utrecht  of Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo gemeente Papendrecht