Gemeente Oosterhout

Gemeente Oosterhout en ViS Detachering

Sinds 2019 werken de gemeente Oosterhout en ViS Detachering met succes samen. Wij zetten hier meerdere ViS-professionals in, zij werken in deze gemeente met veel plezier aan mooie projecten.

ViS-medewerkers bij de gemeente Oosterhout

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Bij de gemeente Oosterhout is via ViS Detachering een Werkvoorbereider Civiele Techniek van start gegaan. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de voorbereiding van de projecten, evenals voor het opstellen van de bestekken en kostenramingen. Daarnaast vraagt hij de vergunningen aan, verricht hij tekenwerk en coördineert hij zowel in- als externe partijen.

Toezichthouder Openbare Ruimte

Bij de gemeente Oosterhout is via ViS Detachering een Toezichthouder Openbare Ruimte aan de slag gegaan. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het houden van toezicht op de uitvoering van civiele werken. Het ondersteunen en adviseren van de Directievoerder is tevens een verantwoordelijkheid die op zijn schouders rust, hierbij zorgt hij bijvoorbeeld voor het financiële beheer en de bijbehorende documenten.

Over de gemeente Oosterhout

De gemeente Oosterhout is een Brabantse gemeente. Bij deze gemeente staan innovatie en optimalisatie hoog in het vaandel. Daarnaast is bij deze gemeente het aspect duurzaamheid een belangrijk thema.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Nissewaard of onze volgende opdrachtgever Gemeente Oud-Beijerland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.