Gemeente Nissewaard (Spijkenisse)

Bijdrage ViS Detachering

De samenwerking met ViS is voor de gemeente Nissewaard al begonnen toen dit nog (alleen) de gemeente Spijkenisse was. In de tussentijd zijn ze dus gefuseerd met de gemeente Bernisse en omvat het gehele eiland Putten en het oosten van het eiland Voorne. Binnen de gemeente wordt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de  gemeente voorbereid door de gemeente zelf. Hierbij verricht een intern ingenieursbureau de voorbereidende werkzaamheden, zoals ramingen, tekenen, bestekswerk en de voorbereidingen van de contracten.

Ten behoeve van dit ingenieursbureau heeft ViS een senior werkvoorbereider, bestekschrijver ingezet. Deze ervaren civieltechnisch medewerker, bestekschrijver werkt op dit moment voornamelijk aan stedelijk infrastructurele projecten, zoals grotere reconstructies van wegen, wel of niet in combinatie met riolering, en het bouw- en woonrijp maken van een aantal locatie ontwikkelingen. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de werken, van ramingen, tekenwerkzaamheden en het uitwerken van de technische oplossingen tot en met de contracten, op basis van zowel RAW als UAV-gc.

Over Gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard bevindt zich op het eiland Voorne-Putten in de provincie Zuid-Holland. Op 1 januari 2015 zijn de gemeenten Spijkenisse en Bernisse gefuseerd tot de Gemeente Nissewaard. De gemeente telt ruim 85.000 inwoners.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Nederlek of onze volgende opdrachtgever Gemeente Oud-Beijerland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Nissewaard logo