Gemeente Nissewaard

Gemeente Nissewaard en ViS Detachering

De samenwerking met ViS is voor de gemeente Nissewaard al begonnen toen de gemeente nog alleen uit gemeente Spijkenisse bestond. In de tussentijd zijn ze gefuseerd met de gemeente Bernisse en omvat de gemeente het gehele eiland Putten en het oosten van het eiland Voorne. Binnen de gemeente wordt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte voorbereid door de gemeente zelf. Het interne ingenieursbureau verzorgt de voorbereidende werkzaamheden, zoals ramingen, tekenen, bestekswerk en de voorbereidingen van de contracten.

ViS medewerker bij gemeente Nissewaard

Senior Werkvoorbereider / Bestekschrijver Civiele Techniek

Ten behoeve van het interne ingenieursbureau heeft ViS een Senior Werkvoorbereider / Bestekschrijver ingezet welke voornamelijk werkt aan stedelijk infrastructurele projecten, zoals grotere reconstructies van wegen, wel of niet in combinatie met riolering, en het bouw- en woonrijp maken van een aantal locatie ontwikkelingen. De medewerker is verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de werken, van ramingen, tekenwerkzaamheden en het uitwerken van de technische oplossingen tot en met de contracten, op basis van zowel RAW als UAV-GC.

Medewerker Dagelijks en Preventief Onderhoud

Via ViS Detachering is bij de gemeente Nissewaard een Medewerker Dagelijks en Preventief Onderhoud aan de slag gegaan. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijkse onderhoud, het preventieve en correctieve onderhoud, aan bouwdelen en gebouwgebonden installaties van gemeentelijke accomodaties. Tevens is hij verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de contractpartijen en verantwoordelijk voor het budget met betrekking tot de onderhoudscontracten.

Over gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard bevindt zich op het eiland Voorne-Putten in de provincie Zuid-Holland. Op 1 januari 2015 zijn de gemeenten Spijkenisse en Bernisse gefuseerd tot gemeente Nissewaard. De gemeente telt ruim 85.000 inwoners.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Nederlek of onze volgende opdrachtgever Gemeente Oud-Beijerland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Nissewaard logo