Gemeente Nijkerk

Gemeente Nijkerk en ViS Detachering

ViS Detachering levert bij gemeente Nijkerk ondersteuning ten behoeve van het beheer van de openbare ruimte, met name op het groen binnen de gemeente gericht.

ViS medewerkers bij gemeente Nijkerk

Adviseur Openbare Ruimte

Via Vis Detachering is bij gemeente Nijkerk een Adviseur Openbare Ruimte aan de slag gegaan. Hij geeft advies aan het bestuur en neemt het voortouw ten behoeve van beleidsontwikkelingen. Het beleid zet hij om naar groene, grijze en blauwe producten, zorgdragen voor het beheer hiervan valt eveneens onder zijn hoede. In deze dynamische functie is hij ook verantwoordelijk voor het opstellen van meerjarenplannen en begrotingen en kunnen de Beheerders altijd op hem rekenen. Hij werkt nauw en veel samen met de Beheerders samen zorgen zij dat de beheerplannen correct en compleet zijn.

Over gemeente Nijkerk

In de regio van de Gelderse Vallei ligt gemeente Nijkerk. Deze groene gemeente vaart op vertrouwen en geeft haar medewerkers de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun werkzaamheden naar eigen inzicht / expertise uit te voeren.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Nederlek of onze volgende opdrachtgever Gemeente Nissewaard. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.