Gemeente Meierijstad

Gemeente Meierijstad en ViS Detachering

Voor gemeente Meierijstad levert ViS Detachering extra kennis en capaciteit op het gebied van water en riolering.

ViS medewerkers bij gemeente Meierijstad

Via ViS Detachering is een Projectleider Riolering en Water aan de slag gegaan. Deze Projectleider is verantwoordelijk voor het op de markt zetten van diverse water- en rioleringsprojecten. Daarnaast zorgt hij voor een integrale afstemming tussen Water en Riolering en de overige vakdisciplines Openbare Ruimte (wegen, groen, verkeer, openbare verlichting, enz.). Tenslotte verwerkt hij de uitkomsten in een integrale jaarplanning en is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op basis van “projectmatig werken”.

Over de Gemeente Meierijstad

Meierijstad is een Nederlandse groene gemeente, die per 1 januari 2017 werd ingesteld door fusie van drie Oost-Brabantse gemeenten in de regio Meierij: Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Het is in oppervlakte de een na grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Leiden of onze volgende opdrachtgever Gemeente Nederlek. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Meierijstad