Gemeente Leiden

Bijdrage ViS Detachering

Bij Gemeente Leiden worden de projecten voor de openbare ruimte vanuit het beheer door het eigen ingenieursbureau voorbereid en tot en met de realisatie geleid. Dit ingenieursbureau is al een behoorlijke tijd een opdrachtgever van ViS. Inmiddels zijn er zowel Projectcoördinatoren als Civieltechnisch medewerkers aan de slag. Een Projectcoördinator bij Leiden is eigenlijk de Projectleider die de gehele voorbereiding leidt en uiteindelijke de directie voert. Daarentegen is de Civieltechnisch medewerker degene die de inhoudelijke voorbereiding verzorgt. Hierbij kunt u denken aan het tekenwerk en bestekswerk en daarnaast het toezicht.

Werkwijze Gemeente Leiden

Per medewerker wordt eigenlijk gekeken waar de expertise of het specialisme van de kandidaat is. Hier kunnen dan de werkzaamheden en de projecten op worden afgestemd. Zo hebben wij een medewerker in dienst bij wie de nadruk ligt op bestekswerk. Tevens hebben wij een medewerker in dienst bij wie de nadruk ligt op de cultuurtechniek. Er wordt door ViS medewerkers aan uiteenlopende projecten gewerkt, van ontwikkelingslocaties tot ‘gewone’ reconstructies van wegen en riolering, maar tevens aan grootschaliger projecten zoals tunnels.

Over de Gemeente Leiden

De Gemeente Leiden is een grote historische gemeente in het hart van de Randstad. De organisatie verleent diensten op het gebied van de inrichting en realisatie van de infrastructuur en de openbare ruimte. Er hangt een gezellige sfeer en ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Daartoe wordt er kennis gedeeld en gecoacht en daar draagt elke medewerker aan bij.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Lansingerland of onze volgende opdrachtgever Gemeente Nederlek. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Leiden logo