Gemeente Krimpenerwaard

Gemeente Krimpenerwaard en ViS Detachering

ViS Detachering en Gemeente Krimpenerwaard hebben een belangrijke overeenstemming, het vooruit willen en het oog gericht op de toekomst. En bovenal willen beide partijen het beste voor haar werknemers.

ViS Medewerkers bij gemeente Krimpenerwaard

Toezichthouder Bouwwerkzaamheden

De Toezichthouder Bouwwerkzaamheden is verantwoordelijk voor het toezicht houden op de realisatie van vergunde bouwwerken. Het gebiedsgericht opsporen en rapporteren van illegale situaties. Het controleren van sloopmeldingen en overige bouwactiviteiten. Daarnaast onder andere verantwoordelijk voor, het toezicht en het bewaken van de kaders en de kwaliteit van de uitvoering. En tot slot, het toezicht en het bewaken van de kaders omtrent brandveiligheid, asbest en duurzaamheid.

Over gemeente Krimpenerwaard

De Gemeente Krimpenerwaard streeft ernaar om een zo’n duurzame en gezonde gemeente te zijn. Zo vinden zij de welzijn van de inwoners erg belangrijk. Zo werken zij ook samen met de inwoners om samen te zorgen voor en zo’n fijn mogelijke leefomgeving voor iedereen. De gemeente communiceert met regelmaat met de inwoners, om zo hun recente behoefte te weten en deze tot doelen te vertalen. Deze doelen behalen zij uiteindelijk gezamenlijk. De gemeente is toekomst gericht en blijft zich steeds ontwikkelen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Katwijk of onze volgende opdrachtgever Gemeente Lansingerland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.