Gemeente Katwijk

Gemeente Katwijk en ViS Detachering

Gemeente Katwijk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, evenals persoonlijke benadering en het creëren van duurzame relaties. Dit zijn een aantal raakvlakken die gemeente Katwijk en ViS Detachering met elkaar gemeen hebben. Door deze gemeenschappelijke raakvlakken en ‘onze’ Rioolbeheerders onderhouden wij een uitstekende relatie met gemeente Katwijk.

ViS Medewerkers bij gemeente Katwijk

Rioolbeheerders

Via ViS Detachering zijn bij gemeente Katwijk meerdere Rioolbeheerders aan de slag gegaan. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van het rioolstelsel, inclusief drainage, afkoppeling en grondwater. Zij adviseren binnen het vakgebied, verrichten en beoordelen inspecties en nemen actief deel aan diverse overleggen.

Beheerder Groen

Ook is bij gemeente Katwijk een Beheerder Groen gestart Via ViS Detachering. De volgende werkzaamheden vallen onder zijn takenpakket: Hij draagt de werkzaamheden over aan de interne uitvoerende dienst en aan derden. De afgesproken kwaliteitseisen van het openbaar groen worden door hem gecontroleerd. Ook brengt hij orde in de beeldbestekken en de arealen. Hij overlegt met andere beheerders in de openbare ruimte. De groen- en cultuurbestekken bereidt hij voor. Verder toets hij van- en adviseert over ontwerpen. En hij groeit door naar de rol van Junior Groenbeheerder.

Over gemeente Katwijk

Gemeente Katwijk is een kustplaats waar het fijn is om te wonen, werken en recreëren. Wat betreft het werken bij gemeente Katwijk, zij hecht veel waarden aan haar werknemers, dit blijkt duidelijk uit de kansen die haar medewerkers krijgen, daarnaast heerst op de werkvloer een goede sfeer.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Hilversum of onze volgende opdrachtgever Gemeente Krimenerwaard. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

https://visdetachering.nl/opdrachtgevers/gemeente-katwijk/