Gemeente Houten

Gemeente Houten en ViS Detachering

De inwoners van Houten zijn erg te spreken over de infrastructuur en nu mag ook ViS Detachering hier een steentje aan bijdragen door een Senior Vergunningverlener WABO te laten starten binnen deze gemeente.

ViS Medewerkers bij Gemeente Houten

Senior Vergunningverlener WABO

De Vergunningverlener voert de volgende taken uit: Het afhandelen van eenvoudige tot complexe principeaanvragen en vergunningsaanvragen voor bouwwerkzaamheden, al dan niet gecombineerd met afwijkingen van het bestemmingsplan of activiteiten voor aanleggen, uitweg of monumenten. Het verantwoordelijk zijn voor het toetsen aan de relevante wetgeving en beleid. Het aanspreekpunt zijn voor externen (aanvrager, omwonenden, adviseurs zoals de brandweer en de welstandscommissie) en internen (adviseurs, specialisten, toezichthouders, management en bestuur). Het behandelen van zienswijzen, bezwaren en beroep bij omgevingsvergunningen.

Over Gemeente Houten

Gemeente Houten ligt in de provincie Utrecht en naast de gemeente loopt de rivier de Lek. Houten staat bekent als een echte fietsstad, zo hebben fietser voorrang en zijn auto’s te gast. Bijna alle belangrijke voorzieningen zijn prima te bereiken met de fiets. De fiets is binnen de gemeente Houten de snelste manier van vervoer.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever gemeente Hilversum of onze volgende opdrachtgever gemeente Kaag en Braassem. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.