Gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum en ViS Detachering

Gemeente Hilversum heeft samenwerken hoog in het vaandel staan. Dit past perfect bij de visie van ViS Detachering. Wij zijn dan ook verheugd met de samenwerking met deze groene gemeente.

ViS Medewerkers bij Gemeente Hilversum

Medewerker Databeheer

Via ViS Detachering is bij gemeente Hilversum een Medewerker Databeheer aan de slag gegaan. Hij houdt zich binnen de gemeente bezig met het raadplegen en combineren van verschillende bronnen zoals luchtfoto’s en bouwtekeningen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het berekenen van gebruiksoppervlakten van woningen en onderdelen. Ook het opzoeken en inscannen van tekeningen en deze archiveren behoort tot zijn werkzaamheden. Tevens zorgt hij er voor zal bouwtekeningen nauwkeurig digitaal worden ingemeten.

Werkvoorbereider Cultuurtechniek

Via ViS Detachering is bij de gemeente Hilversum een Werkvoorbereider Cultuurtechniek aan de slag gegaan. De Werkvoorbereider is in zijn functie verantwoordelijk voor opstellen van RAW-bestekken, het opstellen van diverse tekeningen, het toetsen van kapaanvragen, het geven van advies en het opstellen van beplantingsplannen.

Over Gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum is een groene gemeente in het midden van het land. Deze gemeente luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. Samenwerken staat bij hen hoog in het vaandel. Een mooie plek voor onze ViS professionals!

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever gemeente Hardinxveld Giesendam of onze volgende opdrachtgever gemeente Katwijk. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.