Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Gemeente Hardinxveld-Giessendam en ViS Detachering

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft haar inwoners en ondernemers hoog in het vaandel staan. Zij waarborgt een fijne leef- en werkomgeving en er is meer dan voldoende plaats voor recreatie binnen deze mooie gemeente. Met trots werken wij samen met de gemeente Hardinxveld-Giessendam, wij bieden de gemeente ondersteuning ten behoeve van het beheer van de wegen en riolering.

ViS medewerker bij gemeente Hardinxveld-Giessendam

Beheerder Wegen en Riolering

Via ViS Detachering is bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam een Beheerder Wegen en Riolering aan de slag gegaan. Hij is verantwoordelijk voor de voorbereiding en ontwikkeling van het beheer en beleid op het gebied van wegen en riolering. Ook is hij verantwoordelijk voor het verzorgen van de burgerparticipatie, de afstemming met collega’s en externe partijen, het geven van advies aan het bestuur en het aanleveren van de uitgangspunten voor de uitvoering van projecten.

Over gemeente Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is ambitieus en ontwikkeling staat centraal. Ze is dienstverlenend en heeft de samenwerking met haar burgers en ondernemers hoog in het vaandel staan. Deze mensgerichte benadering is een goede match met ViS!

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever gemeente Haarlemmermeer of onze volgende opdrachtgever gemeente Katwijk. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.